Областният управител Живка Аладжова се срещна с депутати от управляващото мнозинство

STZAGORA.NET

„Да покажем, че нашето управление е по-различно, по-прозрачно, по-ефективно от всички до момента”, апелира областният управител Живка Аладжова на среща с народни представители от мнозинството в 42-то Народно събрание, подкрепящо програмното правителство на Пламен Орешарски – Георги Гьоков, Атанас Пъдев, Мариана Тотева, Халил Летифов и Ш. Халит. Аладжова запозна депутатите с основните проблеми в общините, на които й обърнаха внимание кметовете по време на срещите в края на изминалата седмица.

„Важно е да създадем условия за разкриване на нови работни места”, сподели новият областен управител. На работната среща бяха обсъдени проектът за тунела под Шипка и изграждането на ново детско заведение в Опан, което да се ползва от цялата община. Аладжова сподели, че особено важно за всички населени места в региона е реализирането на водните проекти. Общ проблем за повечето общини е изработването и финансирането на Общ устройствен план.

Не закъсняха и предложенията от народните представители. Бяха разгледани и обсъдени множество идеи за разрешаване на поставените проблеми. Да бъде разкрита приемна на всички народни представители от 27-ми МИР в сградата на Областната администрация, предложи Георги Гьоков. Интересна идея за привличане на инвестиции даде народният представител Атанас Пъдев. Неговото предложение е да бъде изработен рекламен филм за областта, в който да бъде представен регионът, както и всяка една община с нейната специфичност.

«Ще направя всичко възможно промяната в управлението да е видима за обикновения човек», заключи областният управител Живка Аладжова и заяви, че ще работи усилено за развитието на областта. Предстои областният управител Живка Аладжова да инициира среща и с народните представители от опозицията.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн