Срещу наркотиците с усмивка – на 26 юни от 16.00 в парк “5 октомври”

STZAGORA.NET
На 26 юни 2013 г. по повод Международния ден за борба с наркотиците и наркотрафика, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора организират кампания „Усмивкова терапия – III”.

Кампанията се провежда съвместно с Регионална здравна инспекция – Стара Загора, МКБППМН и МОС. Тя ще се проведе от 16:00 часа в парк „Пети октомври”.

Програмата предвижда провеждане на кръгла маса на тема „Светът на зависимите от психоактивни вещества и ние”, консултиране от професионалисти и демонстрации на спортни клубове, развлекателни изяви на музикални и танцови формации. Нейната цел е привличане на вниманието върху сериозността на проблема с употребата на психоактивни вещества и неговото разпространение, по-голяма информираност за по-добро предпазване, провокиране на хората с усмивка и предложение на здравословни алтернативи.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн