В Стара Загора завърши републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР

STZAGORA.NET

Ст.комисар Алексиев с отбора на ОДМВР - Стара Загора.

Приключи републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР – мъже и жени 2013 г., организиран от Спортната асоциация на МВР и Центъра за бойна подготовка и спорт към Министерството, чийто домакин тази година бе ОДМВР – Стара Загора. Домакинът на събитието и директор на Областната дирекция старши комисар Алекси Алексиев и комисар Стоян Колев, началник а ОУПБЗН – Стара Загора, връчиха днес купите и медалите на отличилите се в стрелбата през последните два дни полицаи.

Участие в оспорваната надпревара взеха над 140 от най-добрите стрелци на Министерството. В отборното класиране при мъжете ОДМВР – Стара Загора завоюва третото място, на второ място е отборът на ОДМВР – Враца, а със златото се окичи отборът на ОДМВР – Габрово.

В класирането при жените на първо място се нареди отборът на ОДМВР – Русе, на второ място – курсантите от Академията на МВР. ОДВМР – Пловдив взе купата за третото място.

В комплексното класиране на първо място е отборът на ОДМВР – Габрово. Със среброто се окичиха състезателите от отбора на Академията на МВР, трето място завоюва ОДМВР – Враца. На четвърто място застана ОДМВР – Плевен, а на петото място в отборното класиране се нареди отборът на ОДМВР – Стара Загора.

#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн