На Еньовден ще бъде открит нов пазар за цветя и нов паркинг в Казанлък

STZAGORA.NET

24 юни – Еньовден, изпълнен с много настроение, с тайнства, породени от магията на билките и енергията на този ден, ще изненада казанлъчани и с нови придобивки.

В 9.30 часа на Общинския пазар (намиращ се западно от Банята на Кооперативния пазар) ще бъде открит новият павилион за цветя. Идеята на Община Казанлък да превърне непривлекателните навеси, където целогодишно на открито се продаваха цветя, в истински цветен оазис, вече е реализирана. Новият цветен павилион привлича купувачите с новата си визия и предлага подходящи условия за работа на цветарите и за съхраняване на цветята.

Тържеството по откриване на новия цветен пазар ще продължи с Еньовденски ритуали, които ще се проведат пред Етнографския комплекс.

На 24 юни от 17.30 часа официално ще бъдат открити паркингът и обновеното пространство, намиращи се на ул. „Стефан Орешков“ – точно под ЦДГ N 3 „Теменуга“ и от западната страна на храм „Успение на Св. Богородица“ и СОУ „Екзарх Антим Първи“.

Община Казанлък кани гражданите да присъстват на откриването на новите придобивки в града и да споделят доброто настроение, с което ще бъде наситен Еньовден в Казанлък.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн