Фирма „Зауба“ ще чисти временно Стара Загора, до избора на постоянен изпълнител на дейностите по почистването

STZAGORA.NET
Община Стара Загора възложи временното извършване на дейностите по поддържане на чистотата на територията на общината, на основание чл. 90, ал. 1, т. 4 от Закона за обществените поръчки, на „Зауба“ АД, гр. София, предложена за изпълнител от назначена със заповед на кмета комисия.

Комисията, съставена от представители на общинската администрация и председателите на групи в Общинския съвет, определи изпълнителя на дейностите по чистотата чрез процедура на договаряне без обявление.

Предстои провеждането на открита процедура по възлагане на обществена поръчка за избор на постоянен изпълнител на почистването.

С Решение № 759 Общински съвет Стара Загора възложи на кмета на общината извършването на действията по прекратяването на отношенията с досегашния концесионер „Нелсен–Чистота“ ООД поради неизпълнение на задълженията му по допълнителното споразумение към съществуващия от 26.06.1998 г. договор с фирмата за дейностите по поддръжка на чистотата.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн