Пламена Маринова от СК по „Художествена гимнастика” – Гълъбово с отлично представяне на турнир в Стара Загора

STZAGORA.NET

През изминалия уикенд на юбилеен турнир в Стара Загора по художествена гимнастика за ”Купа Елит” взеха участие 34 деца. Община Гълъбово бе представена от 10-годишната Пламена Маринова, която бе наградена с медал за участие.

Треньорката на Гълъбово Жанета Райкова коментира, че това е първото състезание на Пламена. Похвали я за доброто й представяне – занимава се с този спорт от 2 години, но вече изпреварва своите връстнички, които тренират от много повече време.

Самата Жанета Райкова се яви на участие във възрастова група “жени”, стана 1-ва на обръч, 2-ра на лента, 4-та на бухалки и прибави купата за 3-то място в многобоя – отборно.

#

социални бутони

1 коментар on “Пламена Маринова от СК по „Художествена гимнастика” – Гълъбово с отлично представяне на турнир в Стара Загора”

  • Ива wrote on 29 май, 2013, 16:52

    Браво, Пламенче! Браво и на госпожица Жанета. Радвам се, че в Гълъбово имаме такива талантливи деца. Искам да благодаря и на Жанета. Всички деца, които тренират с Вас, Ви обичат!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн