Преди шампионатния мач “Локомотив” (Пловдив) – “Берое”

STZAGORA.NET

Утре, 22-и май, от 18:00 часа “Берое” гостува на “Локомотив” в Пловдив в мач от XXIX кръг на News7 футболно първенство. Главен арбитър на срещата е Станислав Ставров от Велико Търново.

Ден преди мача разговаряхме с помощник-треньора на старозагорци Левон Апкарян, който сподели, че отборът отива за победа в Пловдив. “Локомотив” е симпатичен отбор и си приличаме с него заради публиката, която в добри и лоши моменти ни подкрепя. Не търсим никакви класирания, но ще играем за трите точки” – каза специалистът.

Срещата за старозагорци пропускат Игнат Дишлиев, Игор Джоман, Алберто Лоузейро, Пламен Крумов, Елио Мартинс и Венцислав Христов, които са с контузии, а Иво Иванов е наказан за две срещи за натрупани жълти картони.

Групата на “Берое” за мача:
* вратари: Иван Караджов, Теодор Скорчев;
* защитници: Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Пламен Тенев;
* полузащитници: Амир Саюд, Атанас Зехиров, Давид Каядо, Дончо Атанасов, Елиаш Алвеш да Силва, Иван Горанов, Мартин Райнов, Педро Еуженио;
* нападатели: Емил Ангелов, Георги Андонов, Джери Ситое.

Във временното класиране отборите на “Берое” и “Локомотив” са с равен брой точки – 39, но “смърфовете” заемат по-горното седмо място заради по-добри показатели в директните двубои – равенство на чужд терен с отбелязан гол. В изминалия кръг на News7 футболно първенство “Берое” отстъпи под Аязмото с минималното 0:1 от ЦСКА с гол в добавеното време на срещата, “Локомотив” записа загуба с 3:0 от “Черно море” във Варна, като по този начин “моряците” си осигуриха оставането в елита през следващия сезон.

През есента “Берое” загуби с 1:2 от “Локомотив” (Пловдив), като единственото попадение за “зелено-белите” бе дело на Георги Андонов от дузпа.

Съдийската комисия повери срещата на Станислав Ставров от Велико Търново. Негови помощници ще се Ивайло Атанасов и Илиян Капарашев, и двамата от старата столица. Четвърти арбитър е Радослав Станев от Варна. Дежурен делегат на срещата е Неделчо Михайлов от София, а съдийството ще бъде оценявано от Димитър Момиров от Варна.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн