Министрите на околната среда и отбраната ще говорят пред медиите днес за полигон “Змейово” и чистотата на въздуха

STZAGORA.NET
Има ли Централният артилерийски технически изпитателен полигон “Змейово” отношение към епизодичните през последните години случаи на замърсяване на въздуха на Стара Загора ще изясняват от 11 часа днес пред медиите в София министрите на околната среда и водите и на отбраната Юлиян Попов и Тодор Тагарев. Изявленията им са предизвикани от насрочения за тези неделя (26 май 2013 г.) местен референдум в Стара Загора с въпрос да бъде ли закрит полигонът.

Заедно с двамата министри пред медиите ще се явят изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по околна среда Ваня Григорова, директорът на Института по отбрана полк. доц. Стоян Балабанов и директорът на Дирекция “Качество на атмосферния въздух” в МОСВ Иван Ангелов.

Над 200 000 лева ще струва местният референдум н, като средствата ще бъдат осигурени от резерва на общинския бюджет за местни дейности.
#vvv

share button

1 коментар on “Министрите на околната среда и отбраната ще говорят пред медиите днес за полигон “Змейово” и чистотата на въздуха”

  • Анонимен wrote on 20 май, 2013, 17:13

    wsi4ko e laja i izmama


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн