ЦСКА взе трите точки под Аязмото с гол в последната минута

STZAGORA.NET

Снимка www.beroe.bg

ЦСКА победи трудно с 1:0 “Берое” в Стара Загора с гол в последната минута в мача от 28-ия кръг в А група. Така “армейците” отново дръпнаха с три точки пред четвъртия в таблицата “Ботев” Пловдив, съобщи Агенция “Стандарт”.

В следващия кръг ЦСКА приема “Пирин” Гоце Делчев, а в последния гостува на “Локомотив” София. “Берое” пък в сряда гостува на “Локомотив” Пловдив, а на 25-ти е домакин на Миньор Перник.

Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия фен на червените Дени. Гостите от София излязоха със специални фланелки в негова памет.

При излизането си за мача играчите на двата отбора минаха покрай спечелената от заралии Купа на България, която бе изложена пред сектор “А”.

“Червените” имаха добра възможност да открият резултата още в 11-ата минута, но ударът на Спас Делев отиде право в Караджов. Втората най-сериозна атака за “армейците” дойде в 83-ата минута, когато първо Анисе, а след това и Делев отново не успяха да преодолеят Караджов.

Вратарят на “Берое” все пак капитулира в 90-ата минута. След центриране от фаул на Сержиньо, защитникът Пламен Краучнов се измъкна от отбраната на домакините и с глава откри.

В таблицата ЦСКА е на 3-та позиция с 60 точки, на 3 пред “Ботев” Пд. “Берое” пък е 8-ми с 39 точки.
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн