Фонтани разхлаждат старозагорци в парковете през горещите дни

STZAGORA.NET

Фонтаните по парковете на Стара Загора разхлаждат жителите и гостите на града в горещите слънчеви дни от изпреварилото лято.

Прохлада и настроение вече създават фонтанът в Градската градина, водното огледало на „Зеления клин”, както и кръглият шадраван до градинката, определена за разходка на домашни любимци в „Зеления клин”. От началото на месец май работят фонтанът „Жабките” и големият фонтан на кръговото движение на бул.”Славянски”. До края на следващата седмица ще заработят поетапно и малките фонтани по пешеходната зона на бул”М.М.Кусев” към едноименния парк.

От седмица по парковете на града заработи нова самоходна трактор-косачка, закупена по разпореждане на кмета Живко Тодоров.

Днес завършва резитбата на опасни дървета по улица „Отец Паисий”, северно от ул. ”Св.Княз Борис”, до „Августа Траяна”. През следващата седмица тя продължава на различни места в града по нов график, който ще бъде публикуван допълнително. От звено „Озеленяване” очакват от гражданите съдействие, като своевременно освобождават пространството под дърветата от паркираните автомобили.
#gerb

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн