„Великден в гората“ представиха на празника си децата от ДДЛРГ „Незабравка“

STZAGORA.NET

Традиционен празник преди Великден се състоя днес в Дома за деца лишени от родителски грижи „Незабравка“ в Стара Загора. Децата посрещнаха много гости, на които представиха мюзикъла „Великден в гората“ .

Целта на педагогическия колектив, създал представлението, е чрез участие в него децата да почувстват празника и да се запознаят със символиката и традициите, свързани с отбелязването му. Заедно със студенти от специалността „Социална педагогика“ на Тракийския университет малчуганите пяха, танцуваха, превъплътиха се в любими герои от приказките и горски животинки, месиха козунаци и приемаха аплодисментите на благодарната публика.

От името на Общинския съвет и на кмета Живко Тодоров, председателят на ОбС Емил Христов поднесе на децата различни играчки и спортни пособия, както и много козунаци, плодове и лакомства.

Скъпи гости на празника бяха представители на Тракийския университет, Студентски съвет, ГПЧЕ „Р.Ролан“, спомоществователи на дома, родители и много доброволци.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн