Д-р Ния Кирчева – акушер-гинеколог

Д-р Ния Кирчева – акушер-гинеколог

Медицински център “Д-р Ния Кирчева” се намира в идеалния център на Стара Загора. Разположен е в съвременна бизнес сграда с осигурен достъп на хора със специфични двигателни изисквания. Центърът е с модерно оборудване и хигиенично обзавеждане по изискванията на добрата медицинска практика. МЦ “Д-р Ния Кирчева” разполага с 3D/4D видеозон, колпоскоп, коагулатор, фетален монитор, осигуряващ запис на сърдечната дейност на плода (плодовете), както и на маточна активност. Центърът извършва инструментални манипулации под краткотрайна венозна анестезия и разполага с пълното оборудване за тях. Висококвалифицираният екип има над 20-годишен опит в системата на здравеопазването и родилната помощ. МЦ “Д-р Ния Кирчева” работи по договор с РЗОК. Д-р Кирчева работи и в болница “НиаМед”.

Адрес на кабинета: ул. „Хаджи Димитър Асенов“ № 87, ет.1. (до Община Стара Загора). Местоположение на картата – вижте по-долу.

Телефони: 042 622 032, 0888 712 162, 0887 362 032. Телефон в МБАЛ „НиаМед“ 0895 445 520.
E-mail: niakircheva@gmail.com
Сайт: http://niakircheva.bg/home/

(Към списъка на лекарите – кликнете ТУК.)

* * *

Ако сте лекар и желаете да се включите в списъка, изпратете съобщение по електронната поща на адрес awers@abv.bg. Посочете данните, които желаете – име, специалност, телефон, адрес и т.н. – по Ваш избор. Обявата Ви ще бъде обработена и публикувана в сайта.

Местоположението на кабинета на д-р Ния Кирчева е отбелязано в средата на картата с кръг:

*

spodelime.com

1 коментар on “Д-р Ния Кирчева – акушер-гинеколог”

  • mariq wrote on 24 октомври, 2014, 14:35

    nai strahotniq ginekolog


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн