ОД МВР – Стара Загора издирва въоръжен и опасен мъж

STZAGORA.NET
ОДМВР – Стара Загора издирва СТОЯН ИВАНОВ СТОЯНОВ на 30 години (на снимката) във връзка с извършено тежко криминално престъпление. Мъжът е въоръжен и опасен. Гражданите, които разполагат с информация за издирвания, да подадът сигнал на тел. 112 или в най-близкото РУ „Полиция”. Анонимността е гарантирана.

По-рано от ОД МВР – Стара Загора бе съобщено, че на тел. 112 в 08:48 ч. тази сутрин е подаден сигнал за намерено в двора на Спортното училище в Стара Загора тяло на мъж. К.К. на 56 години е открит с рана на главата, вероятно от огнестрелно оръжие. На мястото се извършват следствени действия под ръководството на Окръжна прокуратура.

Убитият Койчо Колев (56 г.) е дърводелецът на Спортното училище “Тодор Каблешков” в Стара Загора. Работи там от 25 години, разказа директорът на училището Димо Неделчев.

Убийството е станало между втория и третия учебен час сутринта пред дърводелската работилничка на училището. За щастие учебните стаи гледат в другата посока и учениците не са видели нищо. Тялото на простреляния е намерил помощник-директорът, който веднага е докладвал на директора, а той на свой ред е позвънил на тел. 112 и скоро след това е дошла полицията.

Дърводелецът е намерен на земята с джиесема си в ръка. Според директора прострелването му няма нищо общо с училището. Убитият е женен, с голям син. Купил е преди няколко години голяма овощна градина в близкото до Стара Загора село Маджерито, където е отглеждал заедно със сина си ябълки.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн