Гълъбово със златен и бронзов медал от турнира по тенис на маса в Любимец

STZAGORA.NET
На открит турнир, организиран от община Любимец и спортен клуб по тенис на маса „Любимец 13” през изминалия уикенд, гълъбовските участници се прибраха с 2 медала – златен и бронзов.

В турнира за момичета и момчета се състезаваха 50 състезатели от спортните клубове по тенис на маса на общините Любимец, Тополовград, Симеоновград и Гълъбово. Клубът на Гълъбово извоюва две победи – при момичетата златен медал спечели Мелиса Ахмед (на снимката), а третото място при момчетата спечели Христо Павлинов.

На зоналното първенство, състояло се в община Ардино, гълъбовци се класираха отборно на второ място, като представители за област Стара Загора. Тогава състезанията се състояха между областите Кърджали, Хасково и Стара Загора.

Шампионката на Гълъбово по тенис на маса Мелиса Ахмед досега на всички турнири жъне успехи, като печели челните места. Въпреки крехката си възраст и незначителния си опит в спорта, тя се оказа равностоен противник на нейни връстници от други клубове с по-дълъг стаж.

#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн