Тази събота в Стара Загора: турнир по плуване, Ден на подаръка и лекция “Печатите за хляб”

STZAGORA.NET
На 20 април, събота, в 10 часа зам.-кметът Иванка Сотирова ще даде старт на Втория турнир по плуване “Русалка” за деца, родени преди 2006 г., който ще се проведе на покрития плувен басейн. Организатор на състезанието е Спортен клуб по плуване “Траяна”, с подкрепата на Община Стара Загора. В проявата ще вземат участие 120 деца от 14 клуба от цялата страна.

Също в събота в парк “Митрополит Методий Кусев” на полянката под “Залата на смеха” малка група от усмихнати и доброжелателни хора организират съвместно с Община Стара Загора “Ден на подаръка” (още по темата – тук). Той ще започне в 10.00 часа сутринта и ще завърши в 20.00 часа.

На 20 април от 10:30 до 12:30 часа в Регионалния исторически музей ще представи лекция със снимки и демонстрация на тема „Печатите за хляб от древността до сега” – с общностно месене, водена от д-р Надежда Савова.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн