За първи път – „Ден на подаръка” на Аязмото в Стара Загора

STZAGORA.NET
На 20.04.2013 г. (събота) в парк “М.М. Кусев” на полянката под “Залата на смеха” малка група от усмихнати и доброжелателни хора организират съвместно с Община Стара Загора “Ден на подаръка”. Той ще започне в 10.00 ч. сутринта и ще завърши в 20.00 ч.

Организаторите са убедени, че всеки от нас има в дома си огромна колекция от вещи, които са хубави, но поради различни причини – вече неизползваеми. Те приканват гражданите вместо да ги задържат, да ги изнесат навън и да ги подарят с любов на някой друг, на когото ще са от полза и ще му донесат радост. Всеки, който хареса дадена вещ, ще може да я получи само срещу усмивка, уверяват те.

На този пазар, на който всеки ще може да си вземе дрехи за малки или големи, обувки, техника, книги, играчки, бижута, предмети на изкуството, няма да има нужда от парични средства. Идеята е да покажем, че взаимопомощта между хората и свободния обмен са нещо нормално и естествено, но отдавна забравено от самите нас, обясняват инициаторите на „Деня на подаръка“.

За всеобщото настроение освен усмивки и подаръци, ще има и музика на живо през целия ден. Всеки е добре дошъл да се присъедини към тази инициатива и да доведе със себе си свои близки и приятели.

“Хората са създадени, за да бъдат обичани. Вещите са създадени, за да бъдат използвани.”

За информация: Mариела – 0883 481 516
#gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн