Драстично намаление на административните пречки пред бизнеса обеща в Казанлък Лиляна Павлова

STZAGORA.NET

Лицензионните и регистрационни режими ще бъдат намалени наполовина. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в 27-ми МИР по време на днешната среща с представители на бизнеса в Казанлък. Тя бе категорична, че там, където регулациите са изискване на Европейската комисия, трябва да се въведе електронно управление, за да бъдат потребителите максимално улеснени. “Това е единственият начин нещата да се случват и да вървим напред”, подчерта Павлова.

По време на срещата редица бизнесмени изразиха несъгласието си с административната тежест. Те получиха уверението на Лиляна Павлова, че подпомагането на дребния и среден бизнес са сред основните приоритети на ГЕРБ. За тях са предвидени редица стимули. Един от тях е ДДС да бъде възстановяван в рамките на седем дни за изрядните фирми. Основен акцент в програмата на ГЕРБ е и борбата с младежката безработица. Работодателите ще бъдат насърчавани да наемат младежи до 29-годишна възраст, увери Павлова.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн