Водачът на листата на РЗС Станимир Стойчев и още трима кандидат-депутати разговаряха с производители и търговци на пазара в Чирпан

STZAGORA.NET

Водачът на листата на ПП „Ред, законност, справедливост” в 27-ми МИР Станимир Стойчев (вляво на снимката) и още трима кандидати за народни представители – Светослав Миневски, Борис Карчев и Христо Адамов, посетиха днес пазара в Чирпан и разговарях със земеделски производители и търговци.

„Не ми хвали стока, хвали ми пазари. Производителите имат нужда от помощ, ако се продава продукцията им, и те ще са по-добре, и селата ще живнат. Ще направите ли нещо за това?”, попита търговец. Младите кандидати подробно обясняваха на всеки, че насърчаването на по-малките български производители и търговци е сред приоритетите, които РЗС отстоява последователно. „Ще внесем предложение да се въведе ограничение за обработваемите площи на земеделски производител, за да не отиват субсидии при стотина големи производители, а да достигнат до малките и средните фермери. Българските стоки трябва да станат приоритетни за българското общество. А предложеният специален Закон за туризма ще мотивира туристическия бранш да използва български продукти”, поясни Станимир Стойчев.

„Искаме промяна, искаме да сложим край на практиката да се избират едни и същи хора. Ние сме млади хора, необременени от миналото, ентусиазирани. Живите срещи с хората ни показват, че те харесват нашите идеи и са готови да ни подкрепят, избирайки № 17 в интегралната бюлетина”, каза Христо Адамов, стажант лекар, представител на гражданската квота в листата на РЗС.

“Убедихме се, че в много голяма степен нашите приоритети отговарят на исканията на малкия и средния бизнес – да се подобрят условията за неговото развитие, да има данъчни облекчения, а това мотивира хората да ни се доверят”, коментира Станимир Стойчев.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн