Фрамар.бг подема кампанията „Да излекуваме България за един ден – 1 април, 2013 година“

STZAGORA.NET
От няколко дни насам националният здравен портал framar.bg представя в интернет една интересна и провокативна кампания – „Да излекуваме България за един ден – 1 април, 2013 година“.

Оригиналната идея е провокирана от сложната обстановка в страната, както и от личното мнение на журналистите от Фрамар, че с усмивка нещата ще вървят по-леко.

Многохилядната аудитория на здравния сайт ще може да даде своята версия за заболяването на родината ни, както и да предпише лекарство, хранителна добавка, козметика или медицинско изделие – по свой избор. Анкетата (тук) разчита не само на многото професионалисти – лекари и фармацевти, които посещават портала, но и на хората, които също имат своето мнение за болестта и лечението и. Възможните отговори са: слабителни, антибиотици, сънотворни, успокоителни или козметика. Читателите имат възможност да предложат и своя терапия. За никого не е тайна, че това е една метафора за днешната политическа обстановка, в която са представени основните политически сили, както и е дадено право на вот на новите граждански сдружения/партии, които имат право на свой поглед върху лечението.

Модераторите обещават да не цензурират дискусията, както и да не подкрепят ничие мнение – без значение от партийната окраска или предписаното лечение. Анкетата се радва на бурен интерес в социалните мрежи, а идеите за лечение са повече от оригинални.

Искрено вярваме, че в „Да излекуваме България за 1 ден – 1 април, 2013 година“ ще можем да „чуем“ максимален брой хора и ще бъде избрана „най-подходящата терапия за България“. Надяваме се, че народният вот ще замисли и всяка от партиите, ориентирани към Избори – 2013. Не бива да се подценява и сериозността на анкетата – като форма на статистическо проучване сред разнородна аудитория в интернет.

Покрай другото, защо ли и да не се усмихнем, дори и тъжно. Добрата и истинска усмивка (дори и пълната със самоирония) е наистина пред изчезване в последните месеци. Крайно време е да я спасим и да излекуваме България – поне за един ден – първи април, 2013 година.

Фрамар Медиа
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн