Мнения преди утрешния мач за Купата на България “Берое” – “Пирин”

STZAGORA.NET
Левон Апкарян: Излизаме за победа на всяка цена

Помощник-треньорът на “Берое” Левон Апкарян говори пред клубната телевизия преди четвъртфинала за Купата на България срещу “Пирин” (Гоце Делчев). Ето какво каза той:

- Г-н Апкарян, важен двубой предстои утре. Какво е настроението в отбора?
- Да, като цяло много важен двубой за нас е утрешния мач с “Пирин” (Гоце Делчев). Настроението е в оглед сгъстената програма и мачовете неделя-сряда-събота много добро. Най-важно е да пренесем това позитивно настроение и в утрешния мач. Много важен мач. Трябва да го изиграем със същата отговорност и професионализъм. Играем срещу един сериозен отбор в “А” група, който затрудни много отбори.

- Това е турнирна битка. Чиста победа ли търси “Берое” утре?
- “Берое” търси най-вече да повтори тази игра, която виждаме в последните мачове и най-вече да реализираме попадения. Да, мачовете за Купата са малко по-различни от тези в първенството, но на всяка цена ние ще търсим победа, за да си изведем един хубав резултат в реванша.

- Сам казахте преди малко, че за 7 дни се струпват на отбора. Готов ли е физически за това предизвикателство в първия сгъстен цикъл за полусезона?
- Както видяхте, срещу един топ и много балансиран и добър отбор като “Лудогорец” не само че стояхме добре физически, а на моменти дори ги надигравахме. Старши- треньорът Петър Хубчев знае най-добре как да процедира и в този сгъстен цикъл ще процедира по най-добрия начин.

- Има ли контузени или момчета с травми и здравословни проблеми?
- Сега преди тренировката нашият лекар ще ни запознае дали има такива проблеми, но мисля, че всички освен Каядо и Дишлиев са на линия.

- И последно очакванията ви от утрешния сблъсък?
- Очакванията са най-вече да повторим тази агресия и желание и на всяка цена победа и да зарадваме тези хора, които помогнаха на нашите футболисти. Истински фенове има тук.

Здравко Илиев: “Всеки иска този трофей”

Защитникът Здравко Илиев застана пред камерата на клубната телевизия преди мача с “Пирин” (Гоце Делчев) от турнира за Купата на България по футбол. Носителят на трофея от 2010 г. говори за очакванията си за предстоящата среща. Вижте както каза и той:

- Здравко, какво е настроението в отбора преди мача утре?
- Настроението е нормално. Излизаме за победа както във всеки един мач досега.

- Ти си носител за Купата на България от преди 3 години. Знаеш какво означава този турнир. Какви са амбициите в него?
- Така е, носител съм на този трофей и мисля, че всеки един от момчетата, които са тук искат да бъдат носители на тази титла. Излизаме и подхождаме максимално мобилизирано за този двубой. Надявам се всичко да завърши добре за нас.

- За 7 дни се струпват три мача пред отбора. Физически подготвени ли сте?
- Да, за нас мисля, че няма да има никакъв проблем. Достатъчно сме подготвени, за да изиграем 3 мача без проблем.

- И последно – очакванията ти лично за този двубой?
- Победа.
*gerb

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн