Цялото ръководство на Община Стара Загора ще се включи в програмата за отбелязването на Националния празник в неделя

STZAGORA.NET
Общоградското честване на 135-та годишнина от Освобождението в Стара Загора започва в 10.00 часа на 3 март с издигане на националния флаг и слово на кмета Живко Тодоров на площада пред Общината. (Репортажът от събитието – тук.)

В 10,30 ч. цялото ръководство на общината ще се включи в церемонията по поднасяне на венци и цветя на всички паметници, посветени на Освобождението на Стара Загора. На Мавзолея–костница „19 юлий 1877” в ритуала ще участва зам.-кметът Иванка Сотирова; на Паметника на защитниците на Стара Загора – кметът Живко Тодоров, на Паметника на Трета опълченска дружина и подп. Калитин – зам.-кметът Йордан Николов, на Паметника на загиналите воини в Джуранлийския бой – председателят на ОбС Емил Христов, и на Паметника на загиналите във войните старозагорци – секретарят Цена Велкова и зам.-кметът Янчо Калоянов.

Общинското ръководство ще участва в тържествения ритуал за полагане на венци и цветя на Мемориалния комплекс “Бранителите на Стара Загора” от 11,30 ч. и в тържествената заря-проверка с илюминации от 19.00 часа на площада пред Общината.
#

бутони за социални мрежи

2 коментари on “Цялото ръководство на Община Стара Загора ще се включи в програмата за отбелязването на Националния празник в неделя”

  • Пламен wrote on 2 март, 2013, 7:28

    Ще има ли безплатни автобуси до Шипка в неделя сутринта? И ако да от къде и в колко ще тръгват?

  • admin wrote on 2 март, 2013, 8:56

    Да, пускат 5 безплатни автобуса. Тръгват в 7.30 часа пред Общината.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн