Съветът на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД – с нов председател: Димо Димов

STZAGORA.NET
На заседание на Съвет на директорите на “Български енергиен холдинг” ЕАД от 13.02.2013 г. ръководството на холдинга освободи Марина Армутлиева като член на СД на “Мини Марица-изток” и назначи за нов член Димо Димов.

На свое заседание Съветът на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД избра г-н Димо Димов за председател, с решение по протокол №2/20.02.2013 г.

Промяната влезе в сила след вписването на решенията в Търговския регистър на 26.02.2013 г.

Димо Димов е завършил МГУ „Св. Иван Рилски” София с бакалавърска степен „Разработка на полезни изкопаеми” и магистърска степен „Открито разработване на полезни изкопаеми”. И двете дипломни работи, които е защитил отлично, са разработки, свързани с въгледобивната дейност в рудник „Трояново-север” на „Мини Марица-изток” ЕАД, откъдето започва и професионалното му развитие.

Три години е практикувал инженерингова и консултантска дейност в областта на специалните и технологични пробивно-взривни работи като част от екипа на „Експлозивпрогрес-ГТМ” ООД, София

Четири години е бил мениджър кариери в „Девня Цимент” АД. В Министерството на икономиката, енергетиката и туризма работи от 2011 година. В момента е ръководител на отдел „Контрол” към дирекция „Природни ресурси и концесии”, като преди това е бил главен инспектор в отдела.

Ръководил е редица проекти, свързани с минно планиране, проектиране, инженерингова дейност, изготвяне на ПУП във връзка с разширение на минни обекти и техническа рекултивация.
*

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн