ВиК съобщава: Поради строително-ремонтни работи няма да има вода в старозагорски квартал в петък

STZAGORA.NET
„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Стара Загора, съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения и фирми, че на 01.03.2013 г. (петък), поради извършване на строително-ремонтни работи на магистрален водопровод по улица „Христо Ботев” гр. Стара Загора, се налага спиране на водоподаването в зоната, ограничена от улиците: На север бул. „Цар Симен Велики”, на запад ул. „Одринска епопея”, на изток ул. „Димчо Стаев” и на юг магазин „Кауфланд” – в часовете от 08:00 часа до 16:00 часа на същият ден.

Възможни са кратки смущения и след този час нa високите етажи на жилищните сгради.

Извършваната от водоснабдителния оператор реконструкция на водоразпределителната мрежа е част от инвестиционната програма за 2013г. и ще доведе до повишаване качеството на услугата в горепосочения квартал.

„ВиК” ЕООД – Стара Загора се извинява за причиненото неудобство. Препоръчваме на всички абонати да се съобразяват с въведените ограничения на водоподаването и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

Управител: инж. Р. Райков

Още публикации по темата: Промяна в движението в Стара Загора заради ремонт на централен водопровод на 1 март
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн