ЕНП стои твърдо зад Бойко Борисов

STZAGORA.NET
INEWS.BG

Джоузеф Дол

Единната народна партия (ЕНП) стои твърдо за Бойко Борисов. Това е заявил председателят на групата на политическата сила Джоузеф Дол, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

“Решението да подадеш оставка никога не е лесно. Това изисква силата на истинския държавник. ГЕРБ показа, че когато се отнася или става въпрос за националния интерес и за интереса на гражданите, геополитическите, корпоративните и личните мотиватори не могат да определят политическия дневен ред”, казва Дол.

По думите му кабинетът “Борисов” е първият у нас, който има смелостта да провежда реформи.

“В контекста на изключителна икономическа и финансова криза, това правителство положи значителни усилия и успя да гарантира европейското развитие на България. От днес до 2020-та година, благодарение на Борисов и на правителството на ГЕРБ, България ще се възползва от увеличаване на европейското финансиране, добавя той.

Според него увеличението на средствата за страната ни не трябва да бъдат пропуснат шанс за българите, коментира Дол.

По негово мнение финансовата и политическа стабилност, мирното и активно участие на гражданите и поемането на отговорност за предприетите действия в различните секторни политики са приоритетни за ГЕРБ.

“Нека българските граждани не позволяват да се превърнат в инструмент на опозицията, да направят своята обективна оценка и да затвърдят европейското развитие на България и нейните млади хора, упражнявайки своето демократично право на глас, каза още той.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн