Ахмед Доган е бил поръчител на атентат срещу Бойко Борисов, според партньорско разузнаване

STZAGORA.NET
Подготвяли са атентат срещу Бойко Борисов за това, че е накърнил много сериозни интереси на международната организирана престъпност. Поръчител на атентата е бил Ахмед Доган, според официално постъпил материал (официален документ) от партньорска разузнавателна централа.

Бойко Борисов съобщи това преди малко от трибуната на Народното събрание. “Тези, които са ме поръчали, са много страшни, затова никой 4 години не смееше да ги залавя и екстрадира”, каза премиерът.

Бойко Борисов заяви, че въпросният документ не бил за разгласяване, но сега го споменава по адрес на противниците му, който били “минали границите”.

“Господин Местан, моля ви, защото към вас имам уважение като политик, излъчете вие комисия, отидете, проверете автентичността на този документ в нашата разузнавателна служба. Това е по време на вашето управление точно между изборите, в тези два месеца. Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, когато съм заложил здравето и живота си, за да ги заловя и да ги екстрадирам, да ми прехвърля такава глупост… Нямам жал! Затова вие излъчете депутати и отидете. И ако там не пише така… Аз не съм страшен. Страшни са тези, които ме поръчвате! Тези са страшни. И вярвайте, че са много страшни. Затова никой 4 години не смееше да ги залавя и екстрадира. И за мен е действително заплаха това. Там е написано. Но да не си губим времето. Г-н Местан, моля ви, лично вие определете една комисия, отидете и го прочетете” – каза дословно Бойко Борисов.
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн