Младежи от ГЕРБ раздаваха “Застраховки любов”

STZAGORA.NET

На 14 февруари, по повод празника на влюбените, младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора проведе за пореден път своята романтична инициатива „Застраховка любов”. До “гъбата” в югозападната част на централния градски парк „5-ти октомври” имаше обособен пункт, където над 150 влюбени си взеха от романтичната застраховка. Много от тях си направиха и снимка за спомен в средата на червено сърце. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия, празничното настроение надделя и хората посрещнаха с усмивки инициативата на МГЕРБ.

„Изключително удоволствие бе да видим щастието и любовта в очите на хората. Днешният ден бе забавление и за нас, и за всички, които се спряха, за да „застраховат” своята любов. Нашата идея се осъществява за поредна година и се радваме, че отново бе изпълнена с много хубави емоции и спомени”, споделиха младежите от ГЕРБ.

*gerb

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн