Водоподаването в Стара Загора ще бъде намалено в петък заради отстраняване на авария

STZAGORA.NET
“Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болничните заведения, предприятия и фирми в град Стара Загора, че във връзка с отстраняване на авария на главен тласкателен водопровод между помпена станция “Зимница” и помпена станция “Ягода” силно ще бъде намалено водоподаването и са възможни смущения във всички водоснабдителни зони на град Стара Загора от 09.00 часа до 16.00 часа на 15.02.2013 г.

Ремонтните дейности ще осигурят увеличаване на водните количества и стабилен режим на работа на водоснабдителната мрежа на град Стара Загора.

Засегнатите абонати могат да получат повече информация от денонощния дежурен на експлоатационен район “Стара Загора” на телефон 042 601 639 и 042 601 648.

“ВиК” ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничение и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

Инж. РУМЕН РАЙКОВ,
Управител на “ВиК” ЕООД – Стара Загора
*enl

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн