“Отворено общество” – Стара Загора ще се включи с три свои прояви в Деня на любовта – 14 февруари

STZAGORA.NET
Във връзка с празниците на 14.02.2013 г. Сдружение „Клуб Отворено общество” – Стара Загора ще участва в програмата със следните прояви:

* От 09.00 ч. в параклиса „Св.Св. Козма и Дамян” отец Йордан Карагеоргиев ще отслужи Св. Божествена литургия в памет на големия просветител Св. Констатин Кирил Философ;

* От 13.30 ч. в парк „Пети октомври” клиентите на Дневен център „Св.Св. Козма и Дамян” ще вземат участие в голямата инициатива „Любовта помни. Животът е безценен!”, организирана от Община Стара Загора и Сдружение „Самяряни”, със собствен щанд за провеждане на творческо ателие. В работилницата „Погледни със сърцето си” всеки ще може да изработи подарък за любим човек и да отнесе послание за обич.

* От 14.00 ч. по главната улица потребителите на социалната услуга ще представят етап от информационната кампаия „Психично здраве” чрез образите на Ромео, Жулиета и Купидон.
-

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн