ТВ кадри доказват, че “атентатът” спрямо Доган е инсценировка

STZAGORA.NET

Този кадър от новините на ТВ 7 доказва, че покушението е инсценировка. Забележете как “атентаторът” тича с пистолет в ръка 10-12 метра по пътеката нагоре към трибуната, от която говори Доган, а той се прави, че не го забелязва. Въпреки че младежът е изцяло в полезрението му. Няма предупреждаващи викове от седящите в президиума, няма нищо.

Доган изиграва, че съзира нападателя си едва когато газовият пистолет почти е опрян в главата му. И реагира с добре заучени (отрепетирани?) движения: отбива ръката с оръжието и се “гмурва” надолу.

Един наистина изненадан оратор отдавна щеше да е спрял да чете. Не реагира и личната партийна охрана на Доган, която в други случаи винаги е плътно до него.

Тази инсцинеровка очевидно е нескопосан опит за предизборна дестабилизация на страната. Справка – пяната на устата на Лютви Местан, когато от трибуната вопие за “истинската демокрация”.
-
Още по темата: Смешният плач на Ахмед Доган
*

бутони към социални мрежи

3 коментари on “ТВ кадри доказват, че “атентатът” спрямо Доган е инсценировка”

  • 1 wrote on 20 януари, 2013, 10:20

    Голям водевил ни поднесоха “борците за права и свободи” от ДПС … Само се питам, наистина ли си вярват и защо така лековато подценяват интелигентността на българския народ. За да излезе отново като фоктор, и кукловод на политическата сцена, на ДПС е нужно отново да се припява рефрена “заплашен е етническия мир”, “има насилие на етническа основа”…. А Доган? Ако си мисли, че стана жертва и герой – лъже се… Единственото, което постигнаха е да си умрем от смях…. Лош сценарий, лошо изигран, уви!

  • проф. Юлий Пелех wrote on 21 януари, 2013, 9:39

    От цялата работа истински беше зверският побой над Енимехмедов, ама той сигурно ще му бъде заплатен. Беден сценарий и слаби артисти, равно на турска сапунка. Няма кой да им повярва, но и голяма част от техния твърд електорат трябва да се замисли върху този пошъл водевил преди да гласува.

  • RR wrote on 21 януари, 2013, 16:19

    Явно политиците ни смятат за пълни идиоти, но може би сме, след като търпим безропотно и се впускаме единствено във взаимно надговаряне на маса или пък все по-ожесточено търсим да открием някой до нас като виновник за несполуките си.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн