Таксиметров шофьор инсценирал грабеж, след като профукал оборота на ротативки

STZAGORA.NET
На 01.01.2013 г. във Второ РУП – Стара Загора е подаден сигнал от С.С. на 34 години от Стара Загора за това, че като водач на таксиметров автомобил е качил от ул. „Д. Стаев” четири лица. Малко след като се качили в таксито, те го накарали да спре на ул. „Димчо Стаев”. Тогава единият от пътниците опрял твърд предмет в главата му, наподобяващ пистолет, и поискал сумата от оборота. Потърпевшия предал 150 лв. на нападателите си, които се отдалечили по ул. „Александър Екзарх” в посока север.

В резултат на подадения сигнал полицейските служители от Второ РУП – Стара Загора са провели необходимите оперативни мероприятия и са установили, че С.С. съзнателно е съобщил неверни данни за извършения спрямо него грабеж. В периода от 00:00 ч до 03:50 ч. на 01.01.2012 г. той е заложил и загубил наличната парична сума в различни казина в Стара Загора. Мотивът за инсцениране на престъплението е да бъде оправдана липсата на парите.

Говорител ОДМВР – Стара Загора: Ваня КРЪСТЕВА
*

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн