Кметът Живко Тодоров се срещна с журналисти преди Коледа

STZAGORA.NET

Последна за годината среща с журналисти проведе в последния работен ден преди празниците кметът на Стара Загора Живко Тодоров, заедно със заместниците си Иванка Сотирова и Янчо Калоянов. На чаша кафе и баница с късмети те обсъдиха постигнатите добри резултати от работата на общинското ръководство, което успя да привлече финансиране от 160 млн.лв. за изпълнение на различни проекти на територията на общината. Благодарение на консервативната финансова политика на общината налице са 6 млн. лв. преходен остатък в общинската хазна, отбеляза кметът.

По думите на кмета в момента текат процедури и до юли-август 2013 г. трябва да бъде готова спортната зала на СОУ „Иван Вазов“. Живко Тодоров подчерта, че особено се гордее с постигнатото значително намаление на цените, които общината плаща и за направените икономии на средства, чрез възлагане на обществени поръчки.

В аванс бе съобщено, че догодина Стара Загора може да има и филмов фестивал, а дом „Литературна Стара Загора“ да бъде пребазиран в бившия кино-фото клуб в центъра на града.

Журналисти и общинско ръководство се разделиха с пожелания за успешна и плодотворна за Стара Загора 2013 година.

-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн