Малките „незабравки“ посрещнаха Дядо Коледа заедно с много гости и приятели

STZAGORA.NET

Представители на ръководството на Община Стара Загора снощи бяха при своите кръщелници от Дома за деца, лишени от родителски грижи „Незабравка“, които пяха и танцуваха на коледно тържество.

„В очакване на дядо Коледа“ малките актьори изпълниха пред председателя на ОбС Емил Христов, зам.-кметовете Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, началника на отдел „Култура“ Диана Атанасова, синдикалисти от КТ „Подкрепа“ на “Мини Марица-изток”, много благодетели на дома, приятели, доброволци, гости от Франция и др.

След края на представлението Дядо Коледа пристигна, въпреки поледицата и снега, и донесе на малчуганите пълен кош с подаръци, на които те се зарадваха от сърце. Общинарите дариха 45 спални комплекта за всички деца от дома.

“От сърце благодарим за щедростта и подкрепата, която получаваме от вас! Бъдете все така с големи сърца, с много обич, много здраве и да се сбъднат всички съкровени мечти!” – с тези думи поздрави гостите директорът на дома Радина Стоянова.

*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн