“Карфур” откри първия си хипермаркет под липите в новия “Сити мол Стара Загора” – фоторепортаж

STZAGORA.NET

“Карфур” отвори днес своя първи магазин в Стара Загора – хипермаркет “Карфур Стара Загора”, който се намира на партерния етаж на “Сити мол Стара Загора”. Лентата беше прерязана от зам.-кметовете на общината Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, както и от управителя на хипермаркета Никола Ружинов, в присъствието на изпълнителния директор на “Карфур България” Кристиан Шарита.

Магазинът е разположен на търговска площ от 5300 кв.м и предлага асортимент от над 35 000 артикула от хранителни и нехранителни стоки на достъпни ниски цени и с високо качество. Около 2000 продукта от асортимента са стоки с марка “Карфур” от различни категории. Останалите стоки са осигурени от български партньори – вносители и производители, част от които – компании от региона.

Хипермаркет “Карфур Стара Загора” предлажа изобилен асортимент от плодове и зеленчуци, прясно месо, специален щанд за жива и прясна (охладена) риба, стоки за дома, бяла и черна техника, мебели, текстил и др. продукти. Магазинът разполага със собствена пекарна и с бистро с приготвяни на място ястия за вкъщи.

Хипермаркет “Карфур Стара Загора” се обслужва от 220 служители (130 на постоянен трудов договор и 90 на външни компании), разполага с 16 каси и работи всеки ден от 9.00 до 22.00 часа.

Стара Загора е шестият град, в който “КМБ България” отваря свой магазин, след като вече присъства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе с два формата търговски обекти – хипермаркети и супермаркети.

Първият магазин “Карфур” в България е открит в Бургас през март 2009 г. Старозагорският е 15-ят магазин на веригата, която към момента оперира в страната с 8 хипермаркета и 7 супермаркета.

Френската верига за продажби на дребно „Карфур“ е втората по големина в света след американската „Уолмарт“ и първа по величина в Европа. Нейните молове, хипермаркети и др. са около 10 хиляди, в 30 страни. Служителите на „Карфур“ са 410 000.

Общата търговска площ на „Сити мол Стара Загора“, на чийто партерен етаж е разположен хипермаркетът на “Карфур”, ще бъде 70 000 квадратни метра. Очаква се той да бъде отворен в началото на 2013 година. В момента все още текат довършителните работи. В мола ще има около 100 магазина, представители на известни марки. Търговски център ще бъде на две нива, а благодарение на стъкленият покрив през по-голямата част от денонощието осветлението ще е естествено. Предвижда се да се озеленят и част от покривните площи. Въпреки липсата на кино, ще има достатъчно ресторанти, барове и места за бързо хранене. Подземният паркинг на „Сити Мол Стара Загора“ разполага с около 1200 паркоместа. Той може да се ползва и сега, но ескалаторите му все още не работят.

В очакване на отварянето на "Карфур" - Стара Загора.









*

spodelime.com

2 коментари on ““Карфур” откри първия си хипермаркет под липите в новия “Сити мол Стара Загора” – фоторепортаж”

  • ана тотева wrote on 22 декември, 2012, 11:56

    mnogo xybav magazin

  • Kristiqn wrote on 16 август, 2013, 17:50

    Искам да попитам освен хипермаркета, други магазини ще има ли???


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн