Баскетболният “Берое” – отбор на годината за Стара Загора

STZAGORA.NET

След като спечели безапелационно първенството в “А” група и купата на БФБ, баскетболният “Берое” – мъже, бе обявен за отбор на годината на Стара Загора. Изборът бе обявен на изискан коктейл, органиран от Община Стара Загора, който се състоя вчера вечерта в Парк-хотел Стара Загора. Наградата бе връчена на капитана на отбора Наско Радев от зам.-кмета на града Иванка Сотирова, която не скри сантиментите си към баскетболната игра.

“Някак си след като 3 години подред завършвахме втори в “А” група, а през тази спечелихме това първенство и купата на БФБ, бе нормално обществеността в Стара Загора да награди усията на бивши и настоящи сътезатели, треньори, спонсори, фенове – въобще на всички, които допринесоха този клуб да съществува и да радва хората в града. Държа дъбоко да благодаря на всеки един от тях и специално на Георги Младенов, който се превърна в един от най-значимите фактори, за да се вдигне нивото ни!” – сподели след награждаването изпълнителния директо на “Берое” Васил Кифев. Той припомни думите на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, че голямото предизвикателство за отбора сега е участието му в Булсатком НБЛ, след като 41 години нямаше елитен мъжки баскетбол в Стара Загора. “Новобранският период на баскетболния “Берое” в лигата е на приключване и очаквам предстоящите мачове да донесат повече радост на нашите привърженици”, каза Васил Кифев.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн