Ей И Ес Гълъбово връчи сертификати на преминали компютърен курс

STZAGORA.NET

На официална церемония в Дом на културата „Енергетик“ днес бяха връчени сертификатите на успешно преминалите курса по начална компютърна грамотност, организиран от Ей И Ес Гълъбово.

Отличията връчи г-жа Евгения Попова, експерт „Връзки с обществеността и корпоративна социална отговорност” в Ей И Ес. На събитието присъстваха още представители на местната власт и журналисти.

Проектът е част от програмата за корпоративна социална отговорност на компанията и естествено продължение на програмата „Кариерно ориентиране и развитие”, стартирала в началото на 2012 година. През проведеното тримесечно обучение (от октомври до декември) преминаха 42 човека, разделени в 4 групи, които повишиха знанията и уменията си за работа с компютърните програми Word, Excel, Outlook и Internet Explorer. Заниманията се провеждаха паралелно в информационния център на Ей И Ес Гълъбово и в компютърната зала на Дома на културата град Гълъбово, любезно предоставена за ползване от директора г-жа Румяна Димова.

Малко по-късно през деня, в 15.00 часа, се проведе и детското парти за участниците в курса по английски език и кръжока по приложни изкуства „Работилничка за вълшебства“ – инициативи, организирани отново по програмата за корпоративна социална отговорност на Ей И Ес Гълъбово. За да бъде празникът наистина незабравим, бяха предвидени множество изненади, лакомства и подаръци за децата. За случая специално пристигна екип аниматори от Стара Загора и, разбира се, Дядо Коледа.

Двете инициативи – обучението по английски език, което включва в себе си и интерактивен модул „Обиколи света с Ей И Ес – забавна география за деца”, както и „Работилничка за вълшебства“ – кръжок за деца, които обичат да рисуват и творят, са напълно безплатни за участниците и продължават и през 2013 година.

За Ей И Ес
Ей И Ес е една от най-големите световни енергийни компании, която притежава и управлява активи за над 45 милиарда долара. Компанията предлага достъпна и устойчива енергия в 27 страни посредством разнообразното си портфолио от производствени, енерго-снабдителни и разпределителни предприятия. В България, в региона на община Гълъбово компанията изгради и оперира най-голямата нова мощност (600 Мвт нето) в Югоизточна Европа, базирана изцяло на местни лигнитни въглища.
*

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн