Към момента: Затворен е пътят Мъглиж-Гурково, кола се завъртя и удари в мантинелата на АМ “Тракия” край Чирпан

STZAGORA.NET
Всички пътища в област Стара Загора са отворени за движение с изключение на път 1-6 Мъглиж–Гурково, който е затворен по решение на Областното пътно управление. На прохода “Шипка” движението е забранено за тежкотоварни автомобили над 10 тона, на “Прохода на Републиката” засега няма ограничения в движението. В момента пътищата се почистват. От област Велико Търново движението на пътни превозни средства се осъществява с вериги. Временно е спряно движение на тежкотоварни автомобили в посока Хасково, където има затворени участъци от пътя.

От ОД МВР – Стара Загора апелират водачите да бъдат особено бдителни, да не предприемат рискови маневри и да спазват ограниченията в скоростта. Ако не е наложително, за препоръчване е да не се тръгва на път.

В момента на пътя между селата Дълбоки и Оряховица има закъсали два автобуса и един автомобил. Пострадали няма. Екип на “Пожарна безопасност и защита на населението” е изпратен, за да окаже помощ.

В 13:33 ч е получен сигнал, че на автомагистрала „Тракия” близо до Чирпан в посока Пловдив се е завъртяла лека кола, която се е ударила в мантинелата и след това в бус. Пострадали няма. Изпратен е екип за помощ, колата е изтеглена и не пречи на движението.
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн