„Спортист на годината 2012“ в Стара Загора ще бъде обявен в сряда

STZAGORA.NET
Победителят в класацията „Спортист на годината 2012? и десятката на най-добрите спортисти в Стара Загора ще бъдат официално обявени на гала вечер в „Парк хотел Стара Загора“ на 19-ти декември от 19 часа.

Номинациите за треньори, спортисти и отбори направиха спортните журналисти в града. На церемонията ще бъде оповестено подреждането в класацията на 10-те най-добри спортисти, които ще получат награди. Предвидените награди са за спортист, треньор, клуб, отбор на годината и най- перспективен състезател с двама подгласници. Тези, които се класират в топ 10 също ще бъдат удостоени с купи и плакети. За първото място е предвидена и парична награда.

Тази година има промяна в критериите за определяне на номинираните.

Новото при формирането на номинациите от старозагорските спортни журналисти е методът на изчисляване, което става чрез специална таблица от класирането на състезателите на олимпийски игри, световно, европейско, балканско и държавни първенства, след което се добавя коефициент на популярност.

В класацията тази година по азбучен ред участват: Веселин Иванов, Виктория Желева, Иван Стойчев, Костадин Костов, Назифе Бекир, Пламен Райков, Пламена Караиванова, Петър Мартинов, Теодора Калпакчиева и Християн Андонов.

Организатор на събитието е Община Стара Загора.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн