Филмът “Достатъчно” в кино “Различният Комсомол” закрива дните на активизъм срещу насилието над жени

STZAGORA.NET

10 декември е Международен ден за правата на човека. Той е последният от 16-те световни дни на активизъм срещу насилието над жени. В Стара Загора денят ще бъде отбелязан чрез безплатна прожекция на филма “Достатъчно”, реализирана чрез съвместната инициатива на Младежкия информационно-консултантски център “Различният поглед” и Сдружение “Самаряни” във връзка с приключването на тяхната информационната кампания “Има кой да те чуе!”.

Прожекцията ще се състои на 10 декември от 18:00 часа в кино „Различният Комсомол“ – ул. Пазарска 13, вход от север, и ще е придружена с дискусия и разговори в контекста на проблемите с насилието. Всеки участник ще има възможност да изработи специална гривна, която да носи в знак на съпричастност.

Партньори на кампанията са Община Стара Загора, ССИК “Различният поглед“ (www.razlichniatpogled.org), Зонта клуб Стара Загора, Магазини „Мания“. Инициативите са подкрепени от доброволци на младежката организация „Рома Дестини“ и доброволци на Сдружение „Различният поглед“.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн