Неправителствени организации и клубове канят на благотворителна вечер “Млада Загора” на 13 декември

STZAGORA.NET
За четвърта поредна година неправителствени организации и клубове от Стара Загора организират заедно Благотворителна вечер. Тази година тя се провежда под мотото „Млада Загора”.

Всяка година повече от 200 старозагорци присъстват на благотворителното събитие. В резултат на дарителската кампания се набират средства, с които се подкрепят различни каузи и проекти на местни организации.

Тази година благотворителната вечер ще се проведе на 13 декември (четвъртък) от 19:00 часа в Младежкия дом, бул. „Патриарх Евтимий” 176.

Съорганизатори на събитието тази година са:

* Европа Директно,
* Обществен дарителски фонд,
* Търговско-промишлена палата,
* Граждански клуб ЛИПА,
* Гражданско обединение „Екоцентър”,
* Зонта Клуб,
* Ротари Клуб,
* Иннер Уийл Клуб,
* Ротаракт Клуб,
* Интеракт Клуб,
* Лайънс Клуб Стара Загора – Августа,
* Лайънс Клуб Стара Загора – Тракия,
* Младежки общински съвет,
с участието на Клуба на етническите общности.

Партньор на инициативата е Община Стара Загора.

Както всяка година, гостите на събитието ще могат да опитат ястия от „Коледната трапеза на обединена Европа”, представящи всяка една от 27-те страни членки на ЕС. Те са приготвени от ученици от ПГОХ „Райна Княгиня”. Всички присъстващи ще имат удоволствието да чуят коледен концерт на млади таланти от Стара Загора.

Стойността на поканата е 20 лева, които отиват изцяло за благотворителност. Желаещите да допринесат за каузата ще имат възможността да участват в благотворителен търг на кулинарни изкушения, да участват в томбола или да дарят по сметка на Обществения дарителски фонд:

Първа инвестиционна банка,
бул. “Цар Симеон Велики” 104,
гр. Стара Загора 6000
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02
BIC: FINVBGSF

Набраните средства от кампанията ще сформират финансов ресурс, който ще постави началото на Младежка банка – Стара Загора.

Покани за събитието могат да се закупят в офиса на Обществен дарителски фонд – Стара Загора: ул. „Граф Игнатиев” 14, тел. 042/602-155, както и във всеки един от участващите клубове или на входа преди събитието.
*vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн