Българската търсачка Napred.bg – начинът за умно и резултатно търсене

STZAGORA.NET
Стара Загора е най-търсеният български град в интернет. Това показват данните на търсачката Napred.BG. Повече от 12 000 пъти дневно името на града е търсено в интернет, а общо близо половин милион търсения са направени с името на града само през ноември.

По този показател Стара Загора се нарежда на едно място по брой на търсенията със София, като изпреварва другите големи градове – Пловдив, Варна и Бургас.

Любопитното е, че най-търсен е сайтът на общината в Стара Загора. По данните на Napred.BG средно такива търсения се правят близо 6000 пъти месечно. Следват информация за междуградските автобуси и различните новини за случващото се в Стара Загора.

Napred.BG е все по-предпочитана интернет търсачка в България, тъй като тя е направена от българи за българи. Освен това Napred.BG предлага някои нови решения, които подобряват възможностите на потребителите. Такава например е възможността за директно търсене в някои от най-големите сайтове като Wikipedia, Zamunda, Twitter и други. Чрез Napred.BG могат да се търсят и видео материали в сайтовете Vbox и YouTube.

Също така потребителите на Napred.BG могат да разчитат на редакторски екип, който да подрежда ръчно най-често търсените думи и фрази. В момента бройката на моделираните търсения е повече от 70 000, като се очаква скоро тя да мине над 100 000. По този начин се избягва възможността за манипулиране на резултатите и появяването на сайтове, които не носят достатъчно добра информация на читателите.

Napred.BG се старае да предлага и “умно” търсене. Когато е абсолютно ясно, че потребителите ще намерят нужната им информация на един сайт, то търсачката ги прехвърля директно там. Например “община Стара Загора” е най-търсената фраза, свързана с града, и е повече от ясно, че потребителя иска да попадне в сайта на общината. Затова и Napred.BG го пренасочва директно там.

Napred.bg е “разбираща търсачка” и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайт”, апелират създателите й към българските потребители в интернет. Порталът предлага и директни връзки към такива търсени категории, като Пожелания за рожден ден, Картички за рожден ден, Пожелания за имен ден, Филми online, Subs, Музика, Хороскопи, Съновник, Времето, Карти на България, Коли, Новини и Работа.

От днес потребителите на Napred.BG ще бъдат прехвърляни към stzagora.net, когато търсят новини от Стара Загора, като сайт с най-пълна и точна новинарска емисия за града и региона, съобщиха от портала, за което признание най-сърдечно им благодарим.
*gerb

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн