НАП Стара Загора преизпълни годишния си план за приходите

STZAGORA.NET
Над 223 млн.лв. са постъпленията от данъци и осигуровки до края на ноември от Офиса на НАП в Стара Загора. Към настоящият момент заложените данъчни приходи в годишния план са изпълнени на 108%.

Платените корпоративни данъци са над 18 млн.лв. Предприети са законови мерки спрямо фирмите, които дължат суми към бюджета.

От данъка върху добавената стойност месец преди края на годината приходите в държавната хазна възлизат на над 65.5 млн.лв.

До края на ноември 2012 г., от данъка върху доходите на физически лица в Централния бюджет са постъпили 39.8 млн. лв.

От осигурителните фондове в хазната са влезли 96.5 млн.лв. За отчетният период по сметката на Държавното обществено осигуряване са постъпили 57.2 млн.лв. Платените здравни осигуровки са над 28 млн.лв., а сумите от допълнително задължително пенсионно осигуряване към бюджета са 11.2 млн.лв.

Преизпълнението на заложените цифри в годишния план на НАП е резултат от свързването на касовите апарати с НАП и по-добрата фискална дисциплина.
*

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн