Габровският театър “Рачо Стоянов” представи „Пепеляшка“ в кино „Различният Комсомол“

STZAGORA.NET
Габровският театър “Рачо Стоянов” гостува днес преди обед в Стара Загора със сутрешно детско представление “Пепеляшка” в кино “Различният Комсомол”.

Проектът за театър в киното е съвместна инициатива между Импресарска къща „Смолеви“ с управител Християн Смолев и Сдружението за съвременно изкуство и култура “Различният поглед”. Специално за старозагорци по покана на „Смолеви“ Габровският театър представя и вечерна постановка за възрастни – кафе-театър „Целувката“ – комедия шоу-спектакъл от 19:30 ч. тази вечер в ресторант „Империя“.

Сдружение „Различният поглед“ е отворено към съвместни проекти с театрални и музикални формации за провеждане на съвместни събития в залата на кино „Различният Комсомол“, която разполага с чудесни възможности и оборудване. За повече информация можете да пишете на contact@razlichniatpogled.org, като снимки от залата можете да видите на сайта на Сдружението www.razlichniatpogled.org.
*

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн