Днес: Ротарианците оповестяват програмата и проектите си, срещат се с кмета Живко Тодоров

STZAGORA.NET
Днес (понеделник, 26 ноември) на посещение в Стара Загора пристига г-н Атанас Атанасов, Дистрикт гуверньор 2012-13 г. на Ротари Дистрикт 2482 България.

На срещата с него, която е открита за медиите, ще присъстват членове на ръководството на Ротари клуб – Стара Загора, сред които Елект Дистрикт гуверньор за 2013-14 г. на Ротари Дистрикт 2482 България д-р Валентин Стоянов и Асистент Дистрикт гуверньор 2011-14 г. на зона 11 Николай Шопов.

Срещата ще се проведе от 16 часа на традиционното място за сбирките на Ротари клуб – Стара Загора – малката зала на хотел “Верея”. На нея ротарианците ще оповестят програмата и проектите на националния Ротари Дистрикт 2482, както и тези на Ротари клуб Стара Загора. Ще се разговаря и по други теми, свързани с ротарианското движение.

От 14 ч. днес е предвидена и среща с кмета на Стара Загора Живко Тодоров, на която ще бъде обсъдено партньорството между Ротари Дистрикт 2482 България, Ротари клуб – Стара Загора и Община Стара Загора.
*

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн