Във вторник в Стара Загора: Семинар по самозащита за всички желаещи с Тони Петров – VІІ Дан джу джицу, ІV Дан карате, международен майстор

STZAGORA.NET
На 27 ноември (вторник), от 18.00 до 21.15 ч. в залата на УСШ в Стара Загора (до IX ОУ „Веселин Ханчев”) ще се проведе семинар по самозащита с инструктор Тони Петров, VІІ Дан джу джицу, ІV Дан карате, международен майстор (на снимката – в синьо).

Организатори са Община Стара Загора, Колеж по охрана и сигурност „Св.Георги Победоносец“ – Стара Загора, Асоциацията за полицейска, военна интервенция и граждански права при ООН.

Темата на семинара е „Принципи на техниките. Самозащита на улица. Помощни средства”. Може да участва всеки, без значение на това дали се е занимавал с бойни изкуства.

ВХОД СВОБОДЕН!

Тони Петров – VІІ Дан джу джицу, ІV Дан карате, международен майстор, инструктор на Асоциацията за полицейска, военна интервенция и граждански права при ООН. Провел е над 50 семинара на Международната джу джицу федерация, съюзите по джу джицу на Централна Азия и Африка, националните федерации на Русия, Испания, Гърция, Италия, Германия, Франция, Казахстан и полицейски структури на Италия, Испания и Германия. Главен инструктор е на МВР. Седем години ръководи група за полицейски интервенции. Преподава джу джицу в Националната спортна академия. Автор е на учебник по Полицейска лична защита, преназначен за полицията от страните на Европейския съюз и методика за самозащита на жени.
*vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн