Откриват обновени обекти в Казанлък. Кметът Галина Стоянова ще отчете в сряда първата година от мандата си

STZAGORA.NET

Галина Стоянова

В Казанлък утре (20 ноември 2012 г., вторник) и в сряда (21 ноември) официално ще бъдат открити обекти, които са реконструирани и обновени или изцяло изградени със средства от общинския бюджет.

От 10.30 часа във вторник ще бъде открита изцяло ремонтираната сграда на Детска ясла № 4 „Пролет“, а от 11.30 часа – обновената сграда на Детска градина № 9 „Слънчице“.

На 21 ноември 2012 г. (сряда) от 12.30 часа ще бъде прерязана лентата на ремонтирания път Казанлък – с. Овощник, в близост до „Кълвача инвестмънт“, който от дълго време беше неизползваем. Пътят бе реконструиран със средства на Община Казанлък и ще бъде отворен за движение.

На 21 ноември (сряда) от 14.00 часа ще бъде открит и новият парк в Казанлък, наречен „Казанлъшки оазис“, който бе изграден южно от бл. 111, на бул. „Ал. Батенберг“. Неугледното преди място сега е красив парк с алеи и детски площадки.

Също в сряда, 21 ноември, от 17.30 часа кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще направи отчет за изпълнението на Програмата за управление на община Казанлък за първата година на мандат 2011-2015 г. Отчетът ще бъде в зала „Севтополис“ – втория етаж на хотелски комплекс „Казанлък“.
*

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн