Кола блъсна кон до Крънското ханче, камион се заби в дърво и други крими новини от днес

STZAGORA.NET
ПТП
На 17.11.2012 г. около 04:00 часа по път I–6 в посока север–юг се е движил лек автомобил „Опел Астра” с великотърновска регистрация, управляван от И.Ж. на 30 години от село Черганово, община Казанлък. След комплекс „Крънско ханче” на ляв завой И.Ж. блъска безстопанствен кон, движещ се по платното за насрещно движение. В резултат на удара са настъпили материални щети по автомобила. Водачът е получил комоцио и охлузни рани в областта на главата. Откаран е във ФСМП – Казанлък, където му е оказана медицинска помощ. Същият е тестван с дрегер за алкохол, който е отчел 0.00 промила. Образувано е досъдебно производство.

На 16.11.2012 г. на път между селата Ястребово и Бъдеще, община Стара Загора, се е движил товарен автомобил „Рено Канго” с турска регистрация, управляван от М.М. на 42 години от Сливен. На горепосоченото място водачът е отвлякъл вниманието си и е загубил контрол над автомобила, който излиза извън пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Същият е тестван за употреба на алкохол с дрегер, който е отчел 0.00 промила. На М.М. е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Разкрити престъпления
Във връзка с грабеж, извършен на 29.05.2012 г. в Стара Загора, при който от владението на 49–годишната Ю.Д. е отнета дамска чанта със съдържащи се в нея мобилен телефон, сумата от 110 лв. и кредитни карти, служителите на Първо РУП – Стара Загора установиха извършителите на деянието. Това са Г.Р. на 30 г. от с. Белозем, пловдивско, и Н.П. на 23 г. от Костинброд. Продължава работата по установяване цялостната престъпна дейност на лицата.

Във връзка с кражба от 01.11.2012 г. на три мобилни телефона от П.Г. на 58 години от гр. Стара Загора, служителите на Второ РУП – Стара Загора установиха извършителите на деянието. Това са А.С. на 60 години и Е.А. на 50 години.

Кражби
На 16.11.2012 г. в РУП – Казанлък е получено съобщение от С.И. на 43 години от Казанлък за това, че на същата дата неизвестно лице е проникнало в апартамента й, откъдето е извършило кражба на преносим компютър “HP”. Образувано е досъдебно производство.

На 16.11.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е подаден сигнал от И.И. на 37 години за това, че на 28.10.2012 г. е установил липсата на моторен трион „Щил” от дома си. Образувано е досъдебно производство.

На 16.11.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е подаден сигнал от М.Т. на 30 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е извършило кражба на двата й мобилни телефона от местен клуб. Образувано е досъдебно производство.

На 15.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от Д.С. на 67 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е проникнало в общото мазе на входа и е извършило кражба на ел. двигател от машина за сладолед. Образувано е досъдебно производство.

На 16.11.2012 г. в РУП – Казанлък е получен сигнал от Д.Р. на 28 години от с. Бузовград, община Казанлък за това, че неизвестно лице е проникнало в гаража му, намиращ се на горепосочения адрес и е извършило кражба на акумулаторна батерия от лек автомобил „Фолксваген Голф”. Извършена е кражба и на товарен автомобил „Мерцедес 311”, който е бил паркиран в близост до къщата. Образувано е досъдебно производство.

Говорител на ОД МВР: Ваня КРЪСТЕВА
*

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн