Ледена пързалка, коледни светлини и забавления за цялото семейство очакват посетителите в Park Mall следващата седмица

STZAGORA.NET

От следващата седмица Park Mall за трета поредна година ще предостави поле за мегаемоции през зимния сезон. Любимата ледена пързалка се завръща с официално откриване на 22-ри ноември от 18.00 ч.

По традиция първите 100 човека, които са най-нетърпеливи да скочат на леда след откриването, ще могат да го направят напълно безплатно! И с това бонусите в деня на откриването не приключват, защото Park Mall е приготвил още една суперпромоция за своите приятели: след безплатната сесия следва промо сесия, за която ще могат да се закупят 4 билета на цената на 2!

И през третия сезон феновете на кънките ще могат да участват в различни игри, в които да спечелят безплатни билети, за да се забавляват с приятели на пързалката. Ледената пързалка е разположена пред Park Mall и ще работи всеки ден от 10.30 ч до 24.00 ч., като входът за последната сесия е в 22.00 ч. Цената на билета е 5 лв., а наемът на кънки е 2 лв. Продължителността на една сесия е час и половина. И колкото по-студено става навън, толкова по-празнична ще става атмосферата в мола. Коледната украса вече грее в търговския център, като през идните дни там ще се появи и 8-метровата елха.

Park Mall кани всички жители и гости на града да посрещнат Дядо Коледа за запалването на коледните светлини на елхата, което ще се случи на 24-ти ноември от 12.00 ч. Вокална студия “Усмивки” ще стопли гостите на празника със своите изпълнения, а за децата ще има много игри и награди. Малки и големи ще могат да тестват Огледалото на истината, разположено специално за деня в централния форум на мола. То ще покаже кой колко послушен е бил през годината, като свети в различен цвят за по-малко, повече и най-послушните!

На 25-ти ноември от 13.00 ч. пък домакините и доброволците от Центъра за европейски инициативи в Стара Загора ще помогнат на всички деца да изработят своето семейно дърво. Те могат да донесат своя снимка, снимка на братчета или сестричета, на родители и близки, за да направят прекрасно фамилно или семейно дърво, което да украси дома им в празничния месец.

И тъй като пазаруването в Park Mall винаги е изгодно, до края на месеца клиентите имат възможност да участват в томбола “In black”, в която могат да спечелят 1000 лв. за своята незабравима новогодишна ваканция. Условието за участие е да закупят артикул в черен цвят на минимална стойност от 10 лв.
*

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн