Предстоящо: Безплатно обучение на тема „Организиране на събития с младежка насоченост“ чрез МИКЦ “Различният поглед”

STZAGORA.NET
На 24 Ноември 2012 (следващата събота) Младежкият информационно-консултантски център “Различният поглед” ще проведе шестчасово безплатно обучение за младежи и младежки работници на тема „Организиране на събития с младежка насоченост“. Събитието ще се случи в съботния ден, от 13:00 до 19:00 часа в залата на кино „Различният Комсомол“, на ул. “Пазарска” 13, с вход от север, откъм Централна поща.

Участниците в семинара, воден от лектори с опит в областта, ще бъдат запознати с необходими основни познания и методи за реализиране на събития тип флашмоб, работилница, конференция, кръгла маса, фестивал (концерт, парти, театрално събитие) и мирно шествие. Ще бъдат поканени както младежи между 15 и 29 години, така и младежки работници от неправителствени организации и институции в региона, за да могат те да обогатят познанията си и да обменят опит.

За предварителни записвания изпращайте две имена, възраст и месторабота (за младежки работници) на следния електронен адрес: mikc@razlichniatpogled.org.

Програмата на обучението може да се види в секция „НОВИНИ“ на сайта на МИКЦ – www.razlichniatpogled.org.
*

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн