Бойко Борисов се отчете с гол за “Витоша” Бистрица във финала на Републиканското първенство за ветерани в Стара Загора

STZAGORA.NET

Премиерът Бойко Борисов се разписа тази вечер в Стара Загора с гол за отбора си “Витоша” Бистрица във финала на Републиканското първенство за ветерани срещу бургаския “Мастер”, завършил 5:3. Мачът се игра на осветление на стадион “Берое” пред около 800 души, сред които се открояваше силна местна агитка за тима на премиера. Срещата завърши с хет-трик на нападателя на “Витоша” Ивайло Паргов, а два от головете за бургазлии вкара Антон Спасов.

Бойко Борисов излезе на терена с номер 13 и бе титуляр в двете полувремена по 40 минути. В първата част на срещата той играеше изнесен по лявото крило, като раздаваше точни пасове към съотборниците си. Във втората половина предпочиташе центъра на атаката, откъдето отбеляза и гола си само 2-3 минути, след като със силен шут в 70-тата минута изпрати над напречната греда топката, заложена на точката за дузпа.

Преди мача премиерът бе посрещнат на стадиона от кмета Живко Тодоров (който откри срещата с удар от центъра), от областния управител Недялко Недялков и председателя на Общинския съвет в Стара Загора Емил Христов, както и от футболния и баскетболния отбор на “Берое”. Бойко Борисов бе дарен със зелена беройска фланелка с № 9 с неговото име, и с баскетболна топка. След срещата и връчването на шампионската купа и медалите от министъра на спорта Свилен Нейков последва още един подарък за отбора победител – печено теле-сукалче от фирма “Градус”.

Непосредствено преди заминаването си от Стара Загора премиерът коментира лаконично днешния газов договор с “Газпром”. “15 години бившият президент Първанов и БСП говореха, че искат да махнат посредниците в доставките на газ от Русия за България. Сега бях категоричен, че посредници няма да има. И така подписахме и договора. Това са три посредника, които надигаха цената със средно 100-150 долара”, каза Бойко Борисов.
*

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн