47 сделки бяха сключени по време на второто издание на Борсата за проекти и идеи в Стара Загора

STZAGORA.NET

В Стара Загора с голям успех премина второто издание на „Борса на проекти и идеи”. Гражданските организации и представителите на бизнеса срещнаха своите човешки и професионални интереси и сключиха 47 сделки на стойност 54 000 лева.

След началото на Борсата, което беше известено от г-н Георги Симеонов, Директор на дирекция „Устойчиво развитие и евроинтеграция” с удар на гонга, започнаха същинските преговори, за които спомагаха двамата посредници – Даниела Димитрова и Димо Димов.

Всяка сделка беше регистриране пред двамата „нотариуси” – адвокат Зорница Диклиева и Доброслав Добрев – счетоводител, като всяка от страните получи по един екземпляр от споразумението, с което се съгласява да го изпълни в рамките на договорените срокове.

Седем са сключените сделки само от един представител на бизнеса – фирма „Ройдев” ЕООД. Веднага след него се нареждат „Студио Верде” с 6 сделки, „Смолеви” ООД и Търговско-промишлената палата Стара Загора – с по 5 сделки.

Миналогодишният първенец сред гражданските организации – Сдружение „Самаряни”, отново прояви голяма инициативност и в края на Борсата имаше 9 сключени сделки.

След края на събитието Фондация „Лале” връчи щафетата на своя местен партньор. Общественият дарителски фонд ще продължи традицията да организира „Борса на проекти и идеи” в Стара Загора с помощта на гражданските организации и местния бизнес.

Организаторите благодариха на всички доброволци, които направи възможно провеждането на второто издание на „Борса на проекти и идеи”.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн